Om Lille Aagaard

Velrenommeret dyrepension

Hos Lille Aagaard har vi en stor passion og ambition inden for hunde og katte. Af samme årsag startede vi op i 1985 og har lige siden udviklet os til i dag at kunne rumme 30 hunde og 17 katte. Vi har godkendelse fra offentlig myndighed og er beliggende i landlige og idylliske omgivelser i Skævinge. Dette er kun ca. 40 minutters kørsel fra København. 

hus

Praktisk og spørgsmål

Hos Lille Aagard er vi klar til at høre fra dig, der skal have passet din hund(e) eller kat(te). Vi går op i kvalitet og ordentlige omgivelser, hvorfor du trygt kan overlade dine kæledyr hos os. Vi har erfaring siden 1985, hvor vi startede op.

Vi ser meget frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os via vores kontaktoplysninger på kontaktsiden, eller du kan sende en direkte reservation via ”Reserver nu”. Klik her for reservation. 

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores priser, som du finder inde på siden, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig og dit kæledyr. 

Se vores kontrolrapport på Findhundesmiley her.

Reserver en plads til din hund eller kat

Ved at klikke dig videre nedenfor har du mulighed for at reservere plads til dit ene- eller flere kæledyr. Udfyld formularen inde på siden og send din reservation til os. Vi ser frem til din henvendelse.